Το Δικηγορικό μας Γραφείο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, επί της οδού Αριστοτέλους στον αριθμό 75, στον πρώτο όροφο. Ιδρύθηκε το 1971, από τον πατέρα μας, Κωνσταντίνο I. Λουκαδούνο, και σήμερα στελεχώνεται πρωταρχικώς από τους υιούς του, Δικηγόρους Αθηνών, τον Ιωάννη και τον Θεοδόση Λουκαδούνο, που σε συνεργασία με άλλους εξειδικευμένους συνεργάτες, και πάντα με πνεύμα άριστης συνεργασίας, υψηλού επαγγελματισμού και άμεσης ανταπόκρισης στις ανάγκες και στα αιτήματα των πελατών μας, παρέχουμε αξιόπιστες Δικηγορικές υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα, ακόμη και στα πλέον σύνθετα και απαιτητικά ζητήματα της σύγχρονης πραγματικότητας.

Με βάση την κορυφαία νομική  κατάρτιση, την μεθοδικότητα, την οργάνωση, αλλά και την ανελλιπή ενημέρωσή μας  στα νέα γνωστικά αντικείμενα και δεδομένα της Νομικής Επιστήμης, με γνώμονα τον επαγγελματισμό, αλλά και με κυρίαρχο το αίσθημα ευθύνης, οι Δικηγόροι του Γραφείου μας εγγυώνται τον άμεσο, ολοκληρωμένο,  αποτελεσματικό και με τις πιο λογικές χρεώσεις χειρισμό κάθε υπόθεσης, σε συνδυασμό με ένα καινοτόμο μοντέλο ανθρώπινης επικοινωνίας και διαδραστικής υποστήριξης, που εδράζεται στην προσωπική μας σχέση με τον κάθε εντολέα χωριστά. Διότι στόχος μας είναι η κατανόηση και η κατά το δυνατόν ικανοποίηση των αιτημάτων και των αναγκών κάθε πελάτη μας, και στο Δικηγορικό μας Γραφείο, κάθε πελάτης είναι μια ξεχωριστή προτεραιότητα για όλους εμάς.

Η εμπειρία 40 και πλέον ετών, μαχόμενης και συμβουλευτικής Δικηγορίας του ιδρυτή του Γραφείου μας,  Κωνσταντίνου Ι. Λουκαδούνου, στον οποίον τιμής ένεκεν  απενεμήθη από τον ΔΣΑ  ο τίτλος του Επιτίμου Δικηγόρου Αθηνών πρόσφατα, σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό και την διάθεση για δουλειά των νέων εξειδικευμένων Δικηγόρων του Γραφείου μας, εγγυώνται την ποιότητα και την πληρότητα των από εμάς, επί 60 και πλέον  έτη σωρευτικώς, παρεχομένων υπηρεσιών, και ικανοποιεί το πελατολόγιό μας, το οποίο διαρκώς διευρύνεται. Είμαστε ένα Σύγχρονο Δικηγορικό Γραφείο με Στόχο και Όραμα. Στόχος για εμάς είναι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της επιστήμης μας. Όραμα για εμάς σημαίνει επιδίωξη της υπεροχής και της καταξίωσης, σε ό,τι αναλαμβάνουμε. Η ικανοποίηση του εντολέα μας, και η σχέση εμπιστοσύνης, που αναπτύσσεται μεταξύ μας, είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση για εμάς.